Enbart kvalitetsprodukter

Vi arbetar uteslutande med kvalitetsprodukter och har ett brett sortiment där vi fokuserar mycket på vård och kvalitet men självklart även en bra styling.

Vi har hårvårdsprodukter för alla typer av hår.

Kom in och prata med oss så kan våra duktiga frisörer hjälpa dig genom god produktkännedom, vi håller oss uppdaterade med alla nya produkter som lanseras på marknaden. Vi säljer bland annat hårschampo, hårbalsam, vård för extensions, hårfärg, blekning, styling cream, hair mask och hårspray.

Några produkter

Kérastase

Kérastase är ett franskt hårvårdsmärke med hög kvalitet och innovationskraft, som idag finns i flera delar av världen. Märket och dess produkter är uppskattat av både frisörer och vanliga kunder för sina väldigt effektiva produkter som håller vad de lovar. I utbudet från Kérastase hittar du både vårdande och stylande hårvårdsprodukter för alla olika typer av hår och behov.

 

American Crew

American Crew är medvetna om det växande antal män som intresserar sig för sitt utseende och vill se så bra ut som möjligt. Denna trend av män som är medvetna om sin image omfattar alla åldrar och bakgrunder.

Hairtalk

Hairtalk produkter är särskilt framtagna för att vårda ditt hår och dina Hairtalk Extensions. Om du endast använder våra hårvårdsprodukter kan vi garantera att håret håller minst tre omsättningar.

L’ANZA

L’ANZA erbjuder hårvård och stylingprodukter, som med hjälp av Keratin Healing System vårdar och lagar håret på djupet oavsett val av produkt. Varumärket erbjuder ett brett utbud av produkter där det finns något för varje önskemål och behov.

L’Oréal

L’Oréal, med sitt huvudkvarter i Clichy i Frankrike, är världens största kosmetik- och hudvårdskoncern. Namnet stammar från ett hårfärgningsmedel från 1907 som då kallades Auréale.
Vi har produkterna!

loreal

Blomdahl

Tycker du om vackra smycken?Det gör vi också. Vi tycker dessutom att du ska kunna bära vackra smycken utan oro för nickel, kadmium, bly och andra olämpliga ämnen. Och att dina barn eller barnbarn ska ha samma möjlighet.